Comerciele documentatie

Dubex

Dubex bv
Ohmweg 10
9503 GW Stadskanaal
tel. 0599 696000
fax 0599 696009
Gedragen spuitmachines
Getrokken spuitmachines
Nieuw: de Dubex Boxenvullerspuit
Homepage

Informatie

Algemene ontwerpfilosofie

Uitgegaan wordt van de gedachte dat u als agrariŽr al veel machines hebt om mee te werken. Wij proberen onze machines altijd zo te construeren, dat de bediening logisch is opgebouwd en voor zich spreekt. Omdat veel van onze machines geŽxporteerd worden is voor het aangeven van de bedieningswijze vaak gebruik gemaakt van symbolen. Ook bij het werken met moderne electronica trachten we de gebruiker zo goed mogelijk tegemoet te komen, o.a. door eenvoudige instelmethodieken en ingebouwde controles.
Uiteraard zijn onze machines zo geconstrueerd, dat handmatig ingrijpen te allen tijde mogelijk blijft.

Door het voortdurend streven naar vooruitgang is het mogelijk, dat de beschreven produkten door ons zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Hieronder vallen wijzigingen in zowel produktspecificatie als de uitvoering.

Het kan natuurlijk zijn dat u speciale wensen heeft zoals bijvoorbeeld grotere werkbreedte of tankuinhoud. Wij beschikken over een ruime ervaring en we gaan er van uit, dat we in zo'n geval samen met u tot goede oplossing komen.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste vernieuwingen of uw specifieke wensen kenbaar maken, neem dan contact met ons op of vraag uw dealer contact met ons op te nemen.

 


Gedragen spuitmachines Getrokken spuitmachines